شرط 200 هزار دلاری برای اقامت گرجستان

قفقازستان – بموجب قوانین گرجستان هر فرد خارجی که 6 سال اقامت گرجستان را داشته باشد واجد شرایط برای درخواست اقامت دائم خواهد بود اما شواهد حاکی از آن است که مقامات کشور تلاش میکنند شروط دیگری را نیز برای اخذ اقامت دائم الزامی نمایند. در تازه ترین لایحه ای که تنظیم شده است علاوه بر 6 سال اقامت، دانستن زبان گرجی و نیز داشتن 200 هزار دلار دارایی یا سرمایه به شروط مربوط افزوده شده است.
به کانال تلگرامی اخبار گرجستان بپیوندید 
به گزارش بیزنس پرس نیوز، در لایجه پیشنهادی از سوی فراکسیون حرکت ملی پیشنهاد شده است که دانستن زبان گرجی در سطح پایه و نیز داشتن معادل 200 هزار دلار دارایی یا سرمایه به شروط لازم برای درخواست اقامت دائم افزوده گردد. کمیسیون اقتصادی پارلمان این لایحه را بررسی و کلیات ان را تائید کرده است.
این لایحه برای اینکه بصورت قانون در بیایید باید به تصویب پارلمان و امضاء رئیس جمهور گرجستان برسد.
پیشتر حزب حاکم بر گرجستان لایحه ای را تنظیم کرده است که پیشنهاد میکند مدت زمان لازم برای درخواست اقامت دائم از 6 سال به 10 تا 12 سال افزایش یابد.
هنوز مشخص نیست که چه سرنوشتی در انتظار متقاضیان اقامت دائم در گرجستان خواهد بود اما آنچه مسلم است در آینده ای نزدیک شرایط به مراتب دشوارتر خواهد شد.

Advertisements

نظر بدهید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s